MENÜ

 Zurück zur Deutsche Seite

 

 

Vendégházunk közvetlen szomszédságában épült fel a Dél-Balatoni borrégió

legnagyobb s leglátványosabb pincészete, az Kristinus Borbirtok.

 

 

(forrás: az www.kristinus.hu) 

 

A látványborászat moziteremmel, konferencia teremmel is rendelkezik, de gasztroműhely éttermet, kellemes hangulatú kávézót is találunk itt.

 

Széleskörű programkínálattal rendelkeznek az egész szezonban, legfrisebb eseményekről itt, vagy a borászat facebook oldalán tájékozódhatnak.

Egy látogatást mindenképp megér a magyarországon egyedülálló pincészet!

 

A borászat bemutatkozója:

Balaton mély és sekély. Sokszínű és monokróm: türkiz. Komoly, mint egy őszi vihar és könnyed, mint a júliusi naplemente. Mint a boraink. Fehérek, vörösek és rosék. Egy fajta – egy dűlő. Merülj el bennük és leld fel a harmóniát a hegyet művelő emberek, a dél-balatoni klíma, a föld és a masinák között!

A Balaton déli partjának lankáin fekvő borászatunk 7 éve készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és hamarosan nyitó borhotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítunk Kéthelyen, akik kifejezetten ezekért az élményekért érkeznek: a Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található pincészetünk a turisták programját is színesítheti egy kellemes koncerttel, hangulatos vacsorával vagy egy jó film megtekintésével, hogy az impozáns borsorok végigkóstolását ne is említsük.

A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont,
az első randevú, amely után állandó vendéggé szeretnénk válni
az otthonokban. Ott szeretnénk lenni a  lánykéréseken, 
az évfordulókon, a nyáresti beszélgetéseken, a családi vacsorákon,
a vitorlásokon és a nyaralók kertjeiben is,  hogy a legértékesebb pillanatok tökéletes társaivá válhassanak boraink. A pillanat íze lehet merlot vagy chardonnay, a választás a tiéd.  


Nekünk az a feladatunk, hogy mindig készen álljunk.

 

Képek (forrás: www.kristinus.hu)

 

 

 

 

 

 

 Zurück zur Deutsche Seite

 

 

 

Hírek

Szavazás

Hogy tetszett a szállás?
Tűrhető
Közepes
Kiváló
Asztali nézet